Dhoma Comfort

Dhomat Comfort janë dhomat tona Luxury.
Me një sipërfaqe relativisht më të madhe se dhomat e tjera, dhomat comfort kanë një komoditet extra dhe po ashtu edhe një shërbim ekstra.
Çmimi: 1 Person 38 Euro/Nata, 2 Persona 45 Euro/Nata 

 

Kushtet e dhomës

Ballkon
Ajër i kondicionuar
Minibar Tavolinë pune
TV satelitor
Tharëse flokësh
Internet wireless
Parking