Dhoma Twin

Dhomat Dopjo-Tek janë dhoma të cilat mund të përdoren si dhoma dopio por mund të përdoren edhe si dhoma teke duke i ndarë shtretërit nga njëri-tjetri në mënyrë të pavaruar.
Dhomat janë të rehatshme dhe të pajisura me të gjitha sendet e nevojshme.
Çmimi: 1 person 35 euro/Nata, 2 persona 40 euro/Nata.

Kushtet e dhomës

Ballkon
Ajër i kondicionuar
Minibar
Tavolinë pune
TV satelitor
Tharëse flokësh
Internet wireless
Parking