Dhoma Dopjo

Dhomat Dopjo janë dhoma të rehatshme, të qeta dhe të pajisura me të gjitha sendet e nevojshme.
Çmimi: 1 Person 37 Euro/Nata, 2 Persona 42 Euro/Nata.

Kushtet e dhomës

Ballkon
Ajër i kondicionuar
Minibar
Tavolinë pune
TV satelitor
Tharëse flokësh
Internet wireless
Parking